fredag 23. januar 2009

Arua Training

18. Januar

Nå er jeg på Lois Hotel i Arua. Lunsj, middag og 7 timers busstur fra Kampala er fortært. Grensen til Kongo er 8 km unna, og om ca. 14 timer skal jeg undervise lokale Chriscere om Statistics/League Management. Hvordan organisere ulike typer turneringer og ligaer, kampoppsett, tabeller osv. Dette blir første workshop vi faktisk skal bidra på, og det er jo litt spennende.

Nå sitter vi og venter på at strømmen skal gå for kvelden. Strømforsyninga i byen er for øyeblikket stabilt dårlig, så rundt klokka ti på kvelden, er dagens tre-fire timers elektrisitet over. En tidvis svært humpete busstur, ugandiske reggae-musikkvideoer på repeat, og en gigantisk edderkopp på hotellrommet assosieres kanskje ikke utelukkende med positive opplevelser, men ”at the end of the day” er jeg i godt humør og har det bra.

3 kommentarer:

mormor sa...

Flott, Fredrik! Du er en positiv gutt i utgangspuktet, og det kommer nok godt med.Høres spennende ut med den edderkoppen. Tror du mamma får se en likedan når hun kommer?
Klem fra mormor og morfar.

Marte sa...

Hei,

CHRISC Trondheim er spente på hvordan det går i CHRISC Arua, som vi skal besøke i sommer. Håper du legger ut mer om turen, uansett er noen ord om hvordan CHRISC fungerer der sett med norske øyne svært velkomne til martealfakrøllwestvik.org

Anonym sa...

Yo Bro!
Kan ikke du utrydde alle edderkopper i Afrika før jeg kommer?
Du har ganske nøyaktig fem døgn og noen timer på deg...