torsdag 4. desember 2008

Konsert og Turnering

Forrige uke skrev jeg et ganske langt blogginnlegg med bilder og greier, men så klikka noe på internett har nede så da forsvant alt sammen. Pga stadige utsettelser av skolearbeid har jeg dessverre ikke tid til å skrive like utfyllende om konserten på Mulago Bright Primary School, og turneringa som avslutta årets skoleprosjekt. Men jeg gir et kort sammendrag. Forrige søndag troppet vi opp på skolen ca. halvannen time senere enn vi først hadde fått beskjed, men vi gikk selvsagt ikke glipp av noe som helst. De minste ungene syns det er veldig gøy og spennende med muzungoer, og når disse rare skapningene i tillegg har med seg kamera er det enda mer stas.


Alle klassene hadde forberedt synge og dansenummer for foreldrene, og vi fikk lov til å komme å se. Spesielt det ene dansenummeret var veldig morsomt, men dessverre har vi ikke internett kapasitet til å laste opp film fra det. Det får bli når jeg kommer hjem:)Skolekoret, og ei av de yngste jentene fra "moteshowet".


Tirsdag var den store turneringsdagen. 4 lag fra hver av de to skolene vi har samarbeidet med møttes for å takle, løpe, sparke og slåss(!). Pga. en overdose afrikansk konkurranse instinkt måtte dommeren dessverrre vise ut to gutter som viste betydelige boksetalenter. Foruten denne situasjonen var turneringen en kjempesuksess. Finalelagene hadde imidlertid problemer med å score, og etter 2x7 minutter stod det fremdeles 0-0 mellom Lions og Tigers. Dommeren så bare en god løsning, og med langfri-turneringene fra Å Ungdomsskole friskt i minne, ble det ekstra omgang med stadig synkende antall spillere på banen. Da hvert lag hadde 2 spillere igjen falt avgjørelsen. Turneringens toppscorer Agnes kombinerte fint med egen keeper, og satte ballen i mål bak Lions keeper.

Vinnerlaget Tigers, og turneringens toppscorer, og matchvinner i finalen, Agnes

Ellers kan jeg også informere om at adventsbarten endelig er synlig:-s)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg er en ivrig leser av bloggen din. Kjempekoselig å lese det du skriver.Har ikke veldig god greie på fotball, men kampene i Afrika høres "spennende" ut. Vokser håret ditt om kapp med barten?
Gode klemmer fra mormor og morfar.

Anonym sa...

Så flott å se at du lærte noe fornuftig på ÅU!
Kan ikke helt se for meg disse hårvekstene, men men...
Lykke til videre med alt!

Ove

Anonym sa...

Jeg begynner å lure på om jeg kjenner deg igjen når jeg kommer ned... Hehe. Med bart og uten hår. Har du blitt like mørk som de infødte også?

Helene

Anonym sa...

Kjempebra. Det er alltid like artig å lese bloggen din, selv om jeg ikke sjekker daglig :) Håper du riktig storkoser deg, det ville jeg ha gjort.

Tante Linda